Διαγωνισμός 2018

Κανονισμός   Διαγωνισμού

1. Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται από το πρόγραμμα ρεπερτορίου του διαγωνιζόμενου φωτοτυπημένομέσα σε φάκελο, καθώς επίσης και από μια φωτοτυπία του δελτίου ταυτότητας ή του πιστοποιητικού γεννήσεως του υποψηφίου.

2.Το ποσό της συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι:                                                               30E για την Α' κατηγορία και 40Ε για τις κατηγορίες Β' και Γ'. Για τη φιλοξενούμενη κατηγορία το ποσό συμμετοχής είναι 50Ε.

3.Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η  Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018.Το αντίτιμο της συμμετοχής καταβάλλεται αποκλειστικά με κατάθεση στο λογαριασμό του Σ.Α.Ω.Θ στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας:               IBAN: GR 5301102100000021048025353. Η αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη υποχρεωτικά από την τραπεζική απόδειξη κατάθεσης, πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά είτε στο e-mail : junpianocont@gmail.com, είτε στη γραμματεία της Φ.Α.Α.Θ(Αγ.Σοφίας 38, Θεσ/νίκη)

4.Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο γύρους ,προκριματικό και τελικό γύρο. Η σειρά εμφάνισης των διαγωνιζόμενων, θα οριστεί με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη του διαγωνισμού.


 


Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε